EnglishFrenchGermanItalianPolishPortugueseRussianSpanish
ФШСМ

Служіння спільноти

Реколекційний будинок

Вогонь з неба

Григорів Марія

51791423_1986156068159591_5687257940877115392_nГригорів Марія

Технічний служитель спільноти, проповідник ФШСМ

Народилася 22 вересня 1992 року в місті Івано-Франківську. Закінчила недільну школу. У 2009 році закінчила ЗОШ№21. В 2014 році завершила Прикарпатський національний університет. Працюю вчителем початкових класів. Від дитинства я була «ознайомлена» із молитвами, вірою та Богом, чому таке поняття «ознайомлена», тому що батьки мої не були навернені до Бога, хоча мати починала ходити до церкви і брала нас з собою, та ми ішли туди ніби із примусу.

Пізніше коли ставала більш дорослішою, бачивши, що безтурботне дитинство минає, спостерігаючи за проблемами які є в сім’ї, молитись починала все частіше, самостійно прохала у Бога вирішити ці негаразди, але без віри в Того до кого звертаюсь, не вірила що мене хтось чує. У роки навчання в університеті я почала пізнавати, що Господь дійсно існує, коли в тяжкі і майже не можливі ситуації мені Хтось допомагав, і тоді я пам’ятаю навіть після одного екзамену, ішла додому і в думці промовила «Господи, ти дійсно існуєш».

Про спільноту Святого Миколая я чула дуже часто в церкві, поміж інших спільнот, одразу чомусь ця назва запала в душу, проте завжди боялась чогось нового.

Проте декілька років назад у мене не склалось особисте життя, і почала замислюватись над багатьма питаннями.

Після декількох розмов із моєю колегою по роботі я все таки наважилась піти на перші мої реколекції, які проводились саме спільнотою Святого Миколая. Тут я відкрила для себе, що Господь, це не просто образ який бачу в церкві, про якого розказували в недільній школі, це живий Бог, який знає мене, який хоче відкритись для мене і щоб я пізнала себе. Після кожної зустрічі в спільноті я пізнавала себе все більше, мої хиби, гріхи, я почала розуміти що є зранена, і що часто зранювала інших, у мене ніби відкрились очі на життя моє та людей які оточують мене. Зараз Ісус дуже часто допомагає мені та моїй сім’ї, в якій також сталось дуже багато змін. В спільноті я відчуваю себе саме там де хоче бачити мене Господь. Я і досі пізнаю Бога, все більше заглиблююсь в його присутність, Господь виховує в мені покору через служіння іншим, і дякую Господеві за Його ласки, дари та милосердя.