EnglishFrenchGermanItalianPolishPortugueseRussianSpanish
ФШСМ

Служіння спільноти

Реколекційний будинок

Вогонь з неба
Web-студія

Лиса Надія

Лиса Надія

 

Лиса Надія Олександрівна

05.08.1965 р. с. Об’ячево Прилузький р-н, республіка Комі

м. Бучач, вул. С. Крушельницької,6, кв.17

Коли ми приїхали сюди перший раз до чоловіка було мені 23 роки. У нас на той час вдома, у нашому селі не було церкви, тому що була спалена в радянські часи. Ми з сім’єю приїхали відвідати маму чоловіка, яка захворіла. Вона попросила нас взяти шлюб, так як ми були тільки розписані з чоловіком. І тоді ми в церкві охрестили дітей і мене в тому числі і взяли шлюб. Перед тим я перший раз пішла до сповіді. Багато взяла для себе, що можна робити, а що ні, а тепер стараюсь дотримуватись того.

Священик оголосив, що буде проводитись молитва Спільноти св. Миколая і я подумала: «Піду послухаю, воно не зашкодить». Я часто ходжу до церкви і стараюсь не пропускати службу Божу без поважних причин. Після науки отримала масу вражень і було велике полегшення на душі. Так я почала своє «Нове життя»

Багато можна писати і говорити, що я відчуваю. Наша сім’я мама проблему і під час молитви на Спільноті я попросила Господа якщо воля Твоя, то допоможи нам вирішити її. А іншим разом на Молитві я почала взивати Господа Бога і Богородицю Діву на своїй мові. Це було щось величне, бо я розмовляю зі своїми рідними, але щоб почала говорити до Господа такого небуло.

Що я очікую від Бога? Напевне, Божої благодаті. Щоб Господь Бог дав мені здоров’я і сили прославляти Його. Мир і злагоду в наших сім’ях, мир і спокій в Україні і цілому світі.