EnglishFrenchGermanItalianPolishPortugueseRussianSpanish
ФШСМ

Служіння спільноти

Реколекційний будинок

Вогонь з неба
Web-студія

Свідчення

1. Наш покровитель

Коли засновували з дружиною спільноту, просили Святого Духа про назву та покровителя спільноти. І тут Бог провадить нас до Парафії св. Миколая Мирликійського Чудотворця. І тільки ми почали служіння отець-парох привозить із м. Бар миро св. Миколая. Десь за два тижні, ми мали місії на Закарпатті, і отець каже, що сьогодні мають привезти мощі святого на парафію, мощі св. Миколая. Згодом також мали місії на півдні України, і отець повідомляє що мають привезти мощі, я зразу ж кажу: «св. Миколая!», він «Ти звідки знаєш?». Таким чином наш покровитель видимо і невидимо завжди з нами.

Олесь Маргітич

2. Оздоровлення хребта

Це було в серпні 2013 р. Я з сім’єю вирішила відвідати мою двоюрідну сестру Анну, яка з родиною живе в Севастополі, бо вона вже там більше, ніж 20 років, але ще ніхто з родичів у неї не був. Хочу сказати, що ця поїздка, напевно, теж не нами, а Богом спланована, бо після теперішніх подій, коли у Криму така напружена обстановка, хто зна, коли ще зможемо побачитися. Отож, коли ми приїхали до родичів, я зігнулася, щоб відкрити сумку, а підвестися уже не могла: щось сталося у моєму хребті і я відчула невимовний біль. Ліки та фізичні вправи допомогли мало. Я з трудом сиділа, ходила, навіть лягти було важко. Щоб не зіпсувати відпочинок на морі своїм рідним, я, пересилюючи біль, трималася тиждень, а потім їхала додому з думкою: де знайти доброго лікаря мануальної терапії. Та, виявилося, справжній наш лікар і цілитель Ісус чекав уже на мене на спільноті. Коли Олесь сказав на молитві, що оздоровлюється жінка, яка має проблеми з хребтом у поперековому відділі, я зразу ж подумала про себе, але моя недовіра і сумніви заставили мене прислухатися і чекати болів ще тиждень, поки не усвідомила, що лікаря мені вже шукати не треба. Дякую Тобі, Господи! Слава Богу!

Околович Галини, Бучач

3. Оздоровлення від гаймориту
Ще з дитинства пам’ятаю: часто простуджувався і захворів на гайморит, який не лікував і хвороба перейшла в хронічний стан. Кожної зими мучився страшно: біль в голові, ніс закладений, дихати дуже тяжко, з носа часто ішла кров, ходив до різних лікарів та ніяке лікування не допомагало. Але одного разу на молитві прослави було слово знання, що зараз Бог зціляє одного чоловіка від гаймориту. Я тоді відчув теплоту в носі і дихати стало так легко, Ісус зцілив мене. Ще одним великим чудом є дитинка, яку ми зараз з дружиною чекаємо. Дякую тобі Боже за всі чуда, що робиш для мене. Свідчень є ще багато, кожного дня Бог діє і щось робить в нашому житті. Запрошую всіх до спільноти Святого Миколаю і я впевнений, що після зустрічі з живим Богом ваше життя зміниться. Слава Ісусу Христу. 

Шиндак Назар

4. Зцілення від артрозу
Ісус зцілив мене від артрозу правого коліна. Я десь 7 років мучилась від болю в коліні, яке реагувало і на фізичні навантаження, і на зміну погоди, набрякало, набирало рідини. На операцію страшно було йти, і одного разу на молитві було слово знання, що Бог зараз лікує одній особі коліно і я відчула поколювання спочатку, а потім коліно почало само по собі труситися. Через деякий час біль минав і тепер слава Богу вже 3-ій рік я вже не знаю, як воно й боліло… 

Шиндак Ірина

5. Оздоровлення після травми
Минулої зими я необережно йшла, послизнулась і впала на копчикову кістку, яку дуже забила. Вона страшно боліла десь 3 тижні, я не могла присісти і під час молитви в Бучачі знову ж таки Бог дає слово знання, що Він зціляє зараз низ хребта одній особі. В той самий момент я відчула тепло в місці болю і біль абсолютно зник на наступний день!!! 

Шиндак Ірина

6. Зниження цукру в крові
У моєї мами дуже різко був підскочив рівень цукру в крові десь 5 років тому і лікарі не могли його ніяк внормувати – її боліли ноги, відчувала страшну слабкість. Відколи я почала молитися за неї на спільноті, цукор став на місце, ноги боліти перестали, мама добре почувається, вже не приймає ліки. Ще Бог привів до спільноти мою сестру, з якою разом зараз молимося. 

Шиндак Ірина

7. Навернення
Ще одне велике свідчення – Бог навернув та привів до спільноти мого вже теперішнього чоловіка Назара, змінив його і моє життя. Спочатку я сама не вірила, що Бог таке може зробити, але Бог діяв, навіть коли я не вірила… Зараз ми одружені, і чекаємо на ще одне свідчення – нашу дитинку. Дякую Богу за все! 

Шиндак Ірина

8. Зцілення

Христос Народився! Хочу розказати, від коли почав ходити на спільноту я відчув, що зі мною щось діється і багато чуд сталося за цей період. Наприклад, був такий період в моєму житті, що я не міг спати вночі, багато хто не вірив, що я не сплю я був настільки виснаженний. Я не спав місяць або більше, не міг працювати і не було великого бажання, але Господь БОГ мене зцілив! Тепер я працюю майже на трьох роботах. БОГ МЕНЕ зцілив через молитви Спільноти через Молитви священників. Слава БОГУ і подяка йому.

Колесніченко Олег