EnglishFrenchGermanItalianPolishPortugueseRussianSpanish
ФШСМ

Служіння спільноти

Реколекційний будинок

Вогонь з неба
Web-студія

Стефанюк Руслан

Стефанюк РусланСтефанюк Руслан Степанович

Народився в селі Новоселиця, Долинський район, Івано-Франківська обл., 8 квітня 1975 р.

Проживаю в м. Івано-Франківськ, вул.. Коновальця, буд.113, кВ.4.

На даний час не працюю, спеціальність вантажник, експедитор по мінеральній та солодкій воді. Хобі – люблю читати Святе письмо у вільний час і слухати духовну релігійну музику, духовні пісні для душі.

Я прийшов до Господа в 1997 р. коли тільки починали формуватися спільноти в спільноту Лицарі Милосердя де я перший раз прийшов до Господа та навернувся, став справжнім християнином.

Я був закінченим алкоголіком, коли я зрозумів, що я помираю, то я ввізвав до Бога у покаянні з плачем я говорив такі слова до Господа: «Господи Ісусику я помираю, не дай мені померти. Я обіцяю більше не пити, не вживати тієї проклятущої горілки. Я буду вірним тобі і буду служити тобі до кінця, якщо ти мене врятуєш, зцілиш та звільниш від цього алкоголю».

Так мене Бог дивним способом зцілив від алкоголю, звільнив мене повністю, тепер я зовсім не вживаю алкоголь. Я дякую за все Богові моєму. Пережиття першої сповіді моєї таке, я щиро покаявся в усьому і за всі мої гріхи, які я чинив будь коли і приступив до Сповіді у покаянні. Це словами не передати, неймовірне відчуття від сповіді, велике облегшення, ніби камінь звалився з душі. Ось яке моє пережитття.

До спільноти Святого Миколая я прийшов своїми ногами перший раз, коли вона збиралася в Церкві Святого Миколая Мирлікійського в 2008 р. Я ходив на спільноту доки вона перебувала в цій Церкві. А потім Спільнота перейшла в іншу церкву – в церкву Зіслання Святого Духа і тепер щочетверга постійно ходжу на спільноту Святого Миколая і не пропускаю жодного четверга. Надіюсь і буду надалі ходити, якщо Бог мені дозволить ще дожити до кожного четверга і без гріха зберегтися тяжкого і легкого. Що на мене особливо вплинуло, це повага одне до одних у спільноті, всі рівні і немає суперечок, інколи і то по пустках. А так все мене влаштовує в цій Спільноті Святого Миколая.

Моє свідчення і діяння Бога в моєму житті таке: від алкоголю я звільнився повністю, не вживаю ні грама, записався в червону книгу тверезості. Друге свідчення – зцілилася ключиця правої руки, вдала операція на фурункул на спині.

Очікую від Бога та Спільноти Святого Миколая ще більше служіння в нашій церкві Зіслання Святого Духа, більше наук та порад як маємо далі жити, для чого і для кого – для Господа нашого Ісуса Христа, щоб йому більше послужитися.